Viihtyisää ja energia­tehokasta lämpöä

Ilma- ja vesi-ilmalämpöpumppujen myynti, asennus ja huolto.

Ilmalämpöpumput

Sisäilman lämmityksen lisäksi ilmalämpöpumpulla voidaan myös viilentää huoneistoa. Asennamme kaiken merkkisiä ilmalämpöpumppuja kaikkiin talotyyppeihin – sekä uusiin että vanhoihin kohteisiin. Ilmalämpöpumppu ei vaadi mitään erikoisratkaisuja talon rakenteissa.

Ilma-vesilämpöpumput

Ilma-vesilämpöpumppu siirtää ulkoilman lämpöenergian kotitalouden vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään, ja sillä voidaan lämmittää myös käyttövesi. Asennamme kaiken merkkisiä ilma-vesilämpöpumppuja uudiskohteisiin ja olemassa olevien lämmitysjärjestelmien tueksi.

Koko palvelu Vantaan Sähkövalosta

Vantaan Sähkövalosta saat ilma- ja ilma-vesilämpöpumpun vaivattomana kokonaispakettina.

Me otamme asennuksessa tarvittavat mitat, meiltä saat asuntoosi sopivan laitteen ja teemme myös kaikki vaaditut sähkö- ja kylmäasennukset. Vantaan Sähkövalolla on Tukesin myöntämä kylmäalan e3-pätevyysluokka. Lisäksi huollamme kaiken merkkisiä ilma- ja ilma-vesilämpöpumppu­ja.

Sertifioitu Bosch-lämpömestari

Vantaan Sähkövalo on läpikäynyt kattavan koulutusohjelman Boschin tuotteista, mitoituksesta sekä asennustavoista. Bosch kehittää tuotteitansa jatkuvasti, ja osallistumme Lämpömestareiden lisäkoulutukseen vuosittain.

Kun sertifioitu Lämpömestari asentaa lämpöpumppusi, saat laitteelle pidennetyn kuuden vuoden takuun ja lisäksi 6–17kW:n ilma- ja vesilämpöpumpuille 10 vuoden kompressoritakuun. Bosch-takuu varmistaa, että kuuden vuoden aikana lämpöpumpullasi on täydellinen turva.

Lue lisää

Säästä lämmityskuluissa

Ilma- ja ilma-vesilämpöpumput ovat edullisia lämmitysmuotoja.

Sähkölämmityksen tehostamisprojekti Elvarissa saatiin ilmalämpöpumpulla hieman yli 250 pientalokohteen seurantaryhmässä keskimäärin reilun 3 000 kWh:n vuotuinen säästö.

Ota yhteyttä

Kurt Jansson

Kurt Jansson

Toimitusjohtaja

+358 50 5606329

Kurre on Vantaan Sähkövalon toimitusjohtaja. Hän vastaa myös kaikista Tonja Rakennuksen sähkösuunnitelmista. Kurre on sertifioitu Bosch Lämpömestari.